ISOTHERM-SURINAME
De specialist op het gebied van isolatieprojecten
voor de industrie en utiliteitsbouw.

Wordt toegepast in de industriële koeltechniek, chemische, petrochemische- en procesindustrie. Verder bij scheepvaart, off-shore, gaswinning en OEM.

Door ons geleverde materialen voor de koude isolatie zijn van industriïle kwaliteit en worden onder andere toegepast bij Brouwerijen en frisdranken industrie.

Door toepassing van de geluidsreductie kasten beperken we de geluidsniveau van de vele overlast gevende machines tot het minimum.

Isotherm-Suriname n.v. levert een groot scala aan isolatie materialen die voldoen aan alle eisen die de plaatselijke brandweer stelt.

Isolatiematrassen bieden aan de gebruikers van een gebouw, thermisch en akoestisch comfort. Dit product moet energie-efficiŽnt zijn en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Isotherm-Suriname is een betrouwbare partner voor stellingbouw in bouw en industrie. Iedere locatie en iedere plek maken we snel en professioneel bereikbaar.

PROFIEL
Isotherm-Suriname N.V. is een leverancier en installateur van isolatieprojecten voor de industrie en utiliteitsbouw, tevens leverancier en bouwer van stelling-materialen.

Door de brede, internationale praktijkervaring en een zorgvuldig opgebouwd netwerk zijn wij in staat u van de benodigde informatie en adviezen te voorzien bij al uw vragen op gebied van Isolatie en stelling-werken.

In eigen workshop wordt door onze vakmensen benodigde prefab vervaardigd. On the job worden de isolatiematerialen op een professionele manier geÔnstalleerd.

Uit eigen voorraad kunnen verschillende isolatie- en afwerkings-materialen geleverd worden.

Door internationaal gecombineerde inkoop bij verschillende isotherm-bedrijven zijn we in staat de benodigde isolatiematerialen tegen uiterst aantrekkelijke prijs aan te bieden.

NCTI OOI Clini VCA
CERTIFICATEN