WARMTE ISOLATIE
kwaliteit - kennis - ervaring
ENERGIEBESPARING EN PERSOONLIJKE VEILIGHEID
Warmte-isolatie of thermische isolatie is een eigenschap van materialen en constructies om de overdracht van thermische energie (warmte) tussen twee zijden van het materiaal of de constructie tot een minimum te reduceren.

De belangrijkste reden om goed te isoleren is energiebesparing en persoonlijke bescherming. Minerale wol producten van Rockwool en Isover zijn uitermate geschikt om technische installaties met hoge temperaturen thermisch te isoleren, waardoor energie wordt bespaard en er sprake is van CO≤ reductie. HCAV installaties in gebouwen kunnen naast minerale wol, ook worden geÔsoleerd met Armaflex flexibel elastomeer, flexibel polyethyleen, PIR-Plus of Insul-Phen. Door de extreem lage Lambda-waarde genereert Pir-Plus of het hoogwaardige Insul-Phen een hoge energiebesparing. Wordt toegepast in industriŽle koeltechniek, chemische-, petrochemische- en procesindustrie. Verder bij scheepvaart, off-shore, gaswinning en OEM.

Wordt toegepast in industriële koeltechniek, de checmische-, petrochecmische- en processindustrie.Verder bij scheepvaart, off-shore, gaswinning en OEM.

CONTACT ONS
PROJECTEN
STAATSOLIE
BEKIJK DEZE
STAATSOLIE POWER PLANT
BEKIJK DEZE
STAATSOLIE SARAMACCA PLANT
BEKIJK DEZE
SURALCO ISOLATIE VESSEL
BEKIJK DEZE
NEWMONT SURINAME LTD
BEKIJK DEZE
LOSSE KLUSSEN
BEKIJK DEZE
CERTIFICATEN
BEKIJK DEZE